Made By Us

Made By Us is een merk van Sensorisch speelgoed. Dit speelgoed is ontworpen om kinderen te helpen zich te ontwikkelen met behulp van diverse zintuiglijke prikkels. Hoewel sensorisch speelgoed vaak wordt genoemd als nuttig voor kinderen met speciale behoeften (zoals autisme), zijn deze sensorische producten zeer goed bruikbaar voor ALLE kinderen. Immers veel normaal functionerende kinderen kunnen ook kleine prikkelverwerkingsproblemen hebben.

Diepe druk en verzwaring

Hairy Hugger

 82,50
Nieuw

Fijne Motoriek

Crunchy Animal

 27,50

Over Made By Us

“We werden ondernemers vanwege mijn zoon met autisme”

Dit is het onwaarschijnlijke verhaal van hoe de diagnose van autisme de deur opende naar een wereld van magie en avontuur voor mijn zoon en mij. De acties die we hebben ondernomen om deze uitdaging aan te gaan, creëerden een onvergelijkbare band tussen ons.

Producten voor kinderen met problemen in de prikkelverwerking

Mijn zoon Jakob werd gediagnosticeerd met autisme, ADHD, en angst. Hij werd echter niet meteen gediagnosticeerd. In het begin had ik geen idee hoe ik hem moest helpen en ik was absoluut wanhopig om zijn leven beter te maken. Dus begon ik met het enige dat ik wist te creëren, een zelfgemaakte deken voor zijn tweede verjaardag. Dit eerste item, dat was ontworpen om te helpen wat ik als de speciale behoeften van mijn zoon zag, leidde uiteindelijk tot een online winkel. Tegenwoordig verkoopt onze winkel speelgoed gemaakt voor kinderen zoals Jakob en andere kinderen met speciale behoeften en prikkelverwerkingsproblemen.