Review Crazy Aaron Putty

Christine testte de crazy aaron putty bij haar zoon met ADHD kenmerken. Lees hieronder haar review.

 

‘ Rhune, vandaag heeft mama een speciaal cadeautje voor je’.

Mijn jongste van 10 is nog steeds dol op verrassingen dus ik gaf hem de Putty. ‘ Wauw mama, heb je slijm gemaakt voor mij, super!’ Ik vertelde hem dat het geen slijm maar Putty was en dat hij daar zoveel als hij wilde mee mocht spelen/prutsen en dat ook nog eens tijdens het studeren en opletten in de klas. Dat vond hij natuurlijk fantastisch!

Maar zal de meester dat wel goed vinden vroeg hij aan mij. We spraken een geheimpje af dat hij daar niets over moest zeggen en het gewoon tijdens de les stilletjes uit zijn boekentas moest halen. Thuis gebruikte hij de putty terwijl hij zijn lessen moest leren en ook in de klas was de putty voor hem een succes. De meester lette er niet op en Rhune zegt zelf dat hij er een goed gevoel bij heeft. Ondertussen heeft mijn oudste van 16 ook de Putty ontdekt en ik zal vrees ik nog ééntje moeten aanschaffen want nu maken ze er ruzie om.

 

Een schot in de roos dus, de crazy aaron putty!

De waardering van www.educadora-webshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1724 reviews.
Open chat
1
Hallo
Kan ik je helpen?