Wat je altijd al wilde weten over Crazy Aaron’s Putty

crazy aaron's putty, wat je nog niet wist van deze populaire kneedklei!

Ken je de Crazy Aaron thinking putty al? Dat is pas echt geweldige putty. In dit artikel laat ik je kennismaken met dit geweldige merk putty en lees je mijn ervaring met deze kneedklei!

Wat zijn crazy aaron’s thinking putty’s?

Crazy aaron thinking putty is een soort mix van klei en slijmachtig iets dat je kan kneden. Een beetje zoals een stressbal, maar wat je hiermee kan doen leg ik verder in dit artikel uit. De putty’s drogen nooit uit en zitten in verschillende maten en hoeveelheden in metalen ronde blikjes/doosjes. De putty’s zijn zonder schadelijke stoffen. De putty van Crazy Aaron is de originele putty! Deze putty droogt niet uit, is niet vettig en veilig voor kinderen vanaf 3 jaar.

Geur of aroma heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Bekijk de geurputty van crazy aaron

Waarvoor kan je putty gebruiken?

De putty kan je voor veel verschillende doelen gebruiken. Ik beschrijf hieronder op welke momenten je de crazy aaron thinking putty kunt gebruiken.

 • Om te friemelen (thuis, onderweg of op school, of het werk).
 • Om je te concentreren/focussen (thuis, onderweg of op school, of het werk).
 • Om spanning te doen verminderen
 • Om therapeutisch te werk te gaan (bijvoorbeeld bij kinesist of revalidatie, je kan er dan bijvoorbeeld spieren in je hand en armen mee versterken of je kan er bijvoorbeeld strijkparels erin steken en deze eruit halen met je hand).
 • Om te ontprikkelen (prikkels verwerken)
 • Voor sensorisch spel

Wat kan je met de crazy aaron’s putty ?

Uiteraard kun je de putty voor diverse momenten en doelen gebruiken, wat kan de putty nog meer? Je putty kan ook:
1-stuiteren
2-uitgerekt worden
4-Gedraaid worden

Welke soorten Crazy Aaron’s putty bestaan er?

Er bestaan veel verschillende crazy aaron’s thinking putty zoals:

 • putty met geur (scentsory met tropische geur)
 • putty die glow in the dark is (oplichtend in het donker)
 • warmte/koude gevoelige putty (deze veranderen van kleur bij aanraking met bijvoorbeeld koude of warme handen
 • putty waar je met een uv lampje op kan tekenen/schrijven
 • neon putty
 • putty die magnetisch is
 • Glitter putty
De putty van crazy aaron is erg prettig om te gebruiken tijdens instructies, wachtmomenten, maar ook heerlijk om te spelen.

Mijn ervaring met crazy aaron’s thinking putty

Ik heb inmiddels zelf een stuk of 7 putty’s. Ik heb er 1 die magnetisch is en deze is erg leuk om mee te friemelen vind ik zelf. Er zit een magneet blokje bij waarmee je de putty mee kan doen bewegen. Dan heb ik nog een putty de milky way. Bij deze putty zit een uv lampje bijgeleverd in het bewaar blikje van je putty. Wanneer je met het uv lichtje op de putty schijnt en je doet het licht uit dan lijkt het net alsof je naar de sterrenhemel kijkt. Overal glinsters en roze met groene stipjes, je moet dit ooit zelf eens gezien hebben! Moeilijk te beschrijven hoe veel ik van deze putty kan genieten!

En dan heb ik nog 1 kleine blauwe putty. Deze is in een klein blikje gestopt en is handig om mee te nemen in bijvoorbeeld je rugzak of schooltas, of ergens onderweg. Dan heb ik nog 1 putty emerald (groene glinsters met de kleur van het gras.

En als laatste (maar niet de minste!) heb ik recent 2 geur putty’s mogen proberen. Ze heten ook wel SCENTsory putty. Ik heb gekozen voor de geur wildtiki (De geur van zomerse watermeloen en bessen zorgt voor een exotische zintuiglijke ervaring). En de geur Seakissed: De geur van sandelhout en zee. Mijn voorkeur gaat uit naar de geur seakissed. Ik vind deze geur zeer rustgevend. Alsof je aan de zee bent zuivere lucht of alsof je net gedoucht hebt.. de zalige geur van de zee en bijvoorbeeld een bepaalde soort shampoo. Ik kan echt ontspannen worden van de seakissed!
De wildtiki geur is wat sterker dan de seakissed. Hier merk ik zelf de meloen geur en bepaalde bessen die sterker doorkomen. Een iets opgewektere geur. Een meloen die goed rijp is en je deze opensnijd, en een paar bepaalde bessen, zo kan ik de wildtiki het best omschrijven.

De scentsory (geur) putty’s

Hier zet ik even alle scentsory (geur) putty’s op een rijtje. Ik heb er zelf maar 2 geprobeerd dus de andere putty’s met geur beschrijf ik zoals ze op andere websites beschreven staan.

 • Seakissed: De geur van sandelhout en zee, wie wordt daar niet heerlijk ZEN van!
 • Dreamaway: De geur van tropisch fruit waant je in paradijselijke oorden.
 • Wildtiki: De geur van zomerse watermeloen en bessen zorgt voor een exotische zintuiglijke ervaring.
 • Tropicgo: Mango met een vleugje vanille geeft een tropische sensorische beleving.
 • Sunsational: De geur van Kokosnoot met een vleugje tropisch fruit doet je wanen op een bounty eiland!
 • Splashcooler: De geur van tropische bessen komt je tegemoet!

Waarvoor ik putty gebruik?


Ik gebruik mijn crazy aaron thinking putty vooral om te ontspannen zoals de geur van de putty seakissed . Of de mooie glinsterende milky way putty die glinsterend oplicht zoals de sterrenhemel of de melkweg (hier kan ik uren mee friemelen en is voor mij ontspannend door het duwen en trekken en het visuele effect van de putty! Wanneer ik mij lang moet concentreren op iets haal ik de putty vaak ook erbij. Dit kan mij goed afleiden om te focussen op wat ik aan het doen ben. En ik laat de putty’s graag zien aan mensen die interesse hierin hebben!

Crazy aaron’s putty kopen?

Meer interessante artikelen

Vind je dit artikel leuk?

Wat je nog niet wist over de putty van crazy aaron's, lees het in dit artikel
De waardering van www.educadora-webshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 929 reviews.
Open chat
1
Hallo
Kan ik je helpen?